Acest site este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

S-au publicat rezultatele chestionarelor de CHIMIE şi de TIC

Vă prezentăm rezultatele prelucrării răspunsurilor dumneavoastră la chestionarele de CHIMIE şi de TIC, pentru a face publică nu numai responsabilitatea cu care aţi înţeles să ne ajutaţi, dar şi pentru a vă permite, fiecăruia dintre dumneavoastră să vă evaluaţi opiniile în raport cu ale celorlalţi colegi.

Dragi colegi, viitori cursanţi,

Echipa de management a proiectului “Privim către viitor – Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a chimiei (e−Chimie)”, POSDRU/87/1.3/S/61839 vă mulţumeşte pentru efortul dumneavoastră de a contribui la o cât mai bună orientare a acţiunii noastre de a veni în întâmpinarea nevoilor corpului didactic din învăţământul gimnazial şi liceal, în vederea îmbunătăţirii capacităţii acestuia de a utiliza metode interactive de învăţare.

Lansarea chestionarelor pentru CHIMIE şi pentru TIC reprezintă nu numai o abordare recomandată de nivelul cât mai înalt de profesionalism cu care sperăm să abordăm acest proiect POSDRU, dar şi o necesară explorare a nevoilor grupului nostru ţintă.
Dacă la justificatele dumneavoastră nemulţumiri privind numărul de ore alocat chimiei în şcoală nu ne este în putere a răspunde imediat, putem în schimb să vă oferim un sprijin concret prin modul în care concepem suporturile de curs (de CHIME şi TIC) pe baza cărora se va realiza atât acreditarea celor două programe de formare continuă propuse în acest proiect, cât şi cursurile de formare în sine.
Răspunsurile dumneavoastră sunt importante în orientarea echipei noastre de formatori asupra aşteptărilor pe care le aveţi de la aceste programe de formare continuă şi asupra reperelor curiculare pe care le-aţi dori aprofundate. Nu în ultimul rând, ele confirmă interesul şi dedicaţia dumneavoastră pentru a vă însuşi metode şi tehnici moderne în predarea chimiei, dar şi noi cunostinte, dovedite prin certificate de studii si obtinerea de credite transferabile,dezvoltându-vă astfel noi oportunităţi de cariera.

 

Vă prezentăm rezultatele prelucrării răspunsurilor dumneavoastră la chestionarele de CHIMIE şi de TIC, pentru a face publică nu numai responsabilitatea cu care aţi înţeles să ne ajutaţi, dar şi pentru a vă permite, fiecăruia dintre dumneavoastră să vă evaluaţi opiniile în raport cu ale celorlalţi colegi.

Autentificare

Utilizatori Online

Utilizatori: 4169
Utilizatori autentificaţi: 0
Vizitatori: 1

Cei mai mulţi vizitatori la un moment dat: 2072 persoane
(Vineri, 1 Iunie 2012)