Acest site este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Noutăţi

Bucureşti, 11.02.2013– Procesele şi fenomenele chimice au devenit mult mai uşor de înţeles de către elevii de liceu şi din ciclul gimnazial. Ei au acum la dispoziţie un nou mod de a învăţa chimia, care le permite să îşi formeze o imagine mai clară asupra fundamentelor şi aplicaţiilor chimice, având posibilitatea de a interacţiona într-un mediu virtual, securizat.
 

Stimaţi absolvenţi,

        Evaluarea temelor participante la concursul de resurse informatice destinate predãrii chimiei, s-a finalizat.
        Vã rugãm sã vã autentificaţi in portal şi sã accesaţi secţiunea “Concurs” pentru aflarea câştigãtorilor.
 
Felicitãri tuturor participanţilor!
 

Stimați absolvenți

Avem plăcerea să vă anunțăm că au fost stabilite datele pentru conferințele regionale de diseminare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului. Dorim să folosim această ocazie pentru a strânge rândurile comunităţii cadrelor didactice, de a promova bunele practici de predare identificate în cadrul acestui proiect şi interesele noastre de educatori ai tinerei generaţii.

Vom folosi această ocazie şi pentru a înmâna atestatele de formare însoţite de anexă, precum și suportul de curs.

Absolvenţii cursurilor de formare, funcţie de grupa la care şi-au desfăşurat activitatea, sunt aşteptaţi să participe la una din cele 17 conferinţe regionale programate conform tabelului de mai jos:

Stimaţi absolvenţi,
 
Avem plăcerea să vă anunţăm lansarea Concursului de resurse informatice destinate predării chimiei.
Data limită de participare a concursului este 31 Decembrie 2012.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesaţi sectiunea "Concurs", dupa  autentificarea in portal folosind numele de utilizator si parola:
 

Derularea activităţilor de formare din cadrul programului POSDRU „Privim către viitor - Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor moderne în predarea eficientă a chimiei – e-Chimie” a fost prelungită, permiţând în continuare înscrierea doritorilor.

Proiectul POSDRU/87/1.3/S/61839 -Privim către viitor - Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a chimiei – e-Chimie a fost extins cu 6 luni până la 28.02.2013.

Calendarul activităţilor de evaluare pe perioada 17 - 31 IULIE 2012

  • TIC – CHIMIE INOVARE ÎN PREDAREA ŞI ÎNVĂŢAREA CHIMIEI
  • PRIVIM CĂTRE VIITOR – e-Chimie
derulate în cadrul proiectului POSDRU/87/1.3/S/61839 Privim către viitor - Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a chimiei – e-Chimie aflat în a paisprezecea lună de desfăşurare.

Cursurile de formare se derulează după următorul program: Mai mult  

Cursurile sunt gratuite şi sunt finalizate cu atestate purtătoare de 35 credite transferabile.
 

Vă prezentăm rezultatele prelucrării răspunsurilor dumneavoastră la chestionarele de CHIMIE şi de TIC, pentru a face publică nu numai responsabilitatea cu care aţi înţeles să ne ajutaţi, dar şi pentru a vă permite, fiecăruia dintre dumneavoastră să vă evaluaţi opiniile în raport cu ale celorlalţi colegi.

Autentificare

Utilizatori Online

Utilizatori: 4169
Utilizatori autentificaţi: 0
Vizitatori: 1

Cei mai mulţi vizitatori la un moment dat: 7305 persoane
(Miercuri, 8 Noiembrie 2023)